Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ Inventor King Plus 9.000 Btu/h

999.00

Σειρά κλιματιστικών King Plus ενεργειακής κλάσης Α+++ με λειτουργία Κλιματιστικού & Καθαριστή Αέρα 2 σε 1, Αποστείρωση 56°C, Τεχνολογία Νανοσωματιδίων Αργύρου & Αισθητήρα Κίνησης!

  • Απόλυτα υγιεινή & καθαρή ατμόσφαιρα με τη διπλή λειτουργία κλιματιστικού και καθαριστή αέρα
  • Εξαιρετική ποιότητα αέρα χάρη στον αποτελεσματικό καθαρισμό στο εσωτερικό της συσκευής με τη Λειτουργία Αποστείρωση 56°C
  • Διατήρηση του κλιματιστικού καθαρού χάρη στα νανοσωματίδια αργύρου στο εσωτερικό του
  • Ιδανική θερμοκρασία & εξοικονόμηση ενέργειας με τον Αισθητήρα Κίνησης
  • Τέλεια ατμόσφαιρα με απόλυτη ησυχία στον χώρο σας
Κωδικός προϊόντος: K2VI32-09WFI/K2VO32-09 Κατηγορίες: , ,

Κλιματιστικό Τοίχου Inventor King Plus K2VI32-09WFI / K2VO32-09

Σειρά κλιματιστικών King Plus ενεργειακής κλάσης Α+++ με λειτουργία Κλιματιστικού & Καθαριστή Αέρα 2 σε 1, Αποστείρωση 56°C, Τεχνολογία Νανοσωματιδίων Αργύρου & Αισθητήρα Κίνησης!

Μοναδικές λειτουργίες & άριστες αποδόσεις για απόλυτα υγιεινή ατμόσφαιρα!

Μοναδικές λειτουργίες & άριστες αποδόσεις για απόλυτα υγιεινή ατμόσφαιρα!

Τα κλιματιστικά King Plus διαθέτουν μοναδικές λειτουργίες που σας προσφέρουν καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα. Είναι εφοδιασμένα με το φίλτρο IFD που συμβάλλει στην εξουδετέρωση βλαβερών μικροοργανισμών, αφού ενεργοποιεί ένα ισχυρό ηλεκτρικό πεδίο που ιονίζει και αποστειρώνει τον αέρα. Τα κλιματιστικά επίσης λειτουργούν και ως καθαριστής αέρα, ενώ συγχρόνως σας ενημερώνουν για την ποιότητα του αέρα στον χώρο σας μέσω του εξελιγμένου αισθητήρα PM2.5. Επιπρόσθετα, ενσωματώνει τη λειτουργία Αποστείρωση 56°C που διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα του αέρα, προσφέροντας δυνατότητα καθαρισμού του εσωτερικού του κλιματιστικού στους 56°C. Στην καθαριότητα στο εσωτερικό της συσκευής συμβάλλει και η Τεχνολογία Νανοσωματιδίων Αργύρου που διαθέτει και εμποδίζει την ανάπτυξη της μούχλας και των μυκήτων. Εκτός από τις λειτουργίες που εξασφαλίζουν την υγιεινή ατμόσφαιρα που επιθυμείτε, τα κλιματιστικά King Plus φροντίζουν για την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων χάρη στην Ενεργειακή Κλάση Α+++ και του Αισθητήρα Κίνησης που επίσης σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη μονάδα.

Κλιματιστικό & Καθαριστής Αέρα - 2 σε 1

Κλιματιστικό & Καθαριστής Αέρα – 2 σε 1

Προστατεύστε εσάς και τους αγαπημένους σας, εξασφαλίζοντας καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα χάρη στο Ηλεκτροστατικό Φίλτρο Αποστείρωσης IFD. Το φίλτρο συμβάλλει στην εξουδετέρωση των βλαβερών μικροοργανισμών, ενεργοποιώντας ένα ισχυρό ηλεκτρικό πεδίο που ιονίζει και αποστειρώνει τον αέρα που εισέρχεται στο κλιματιστικό. Επιπλέον, διαθέτει εξελιγμένο αισθητήρα ποιότητας αέρα PM2.5* που εντοπίζει την ύπαρξη αιωρούμενων σωματιδίων μεγέθους έως 2,5μm ώστε να ενημερώνεστε άμεσα και με ακρίβεια για την ποιότητα του αέρα σας.*Με ικανότητα καθαρισμού αέρα έως CADR 200m³/h.

Αποστείρωση 56°C

Αποστείρωση 56°C

Φροντίστε για την υγεία σας και την καλύτερη ποιότητα αέρα με τη λειτουργία Αποστείρωσης 56°C. Η υψηλή θερμοκρασία 56°C που αναπτύσσεται στο εσωτερικό της μονάδας αποστειρώνει τη συσκευή και εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια, όπως τον ιό H1N1 και το βακτήριο Escherichia coli (ποσοστό αποστείρωσης 99,9%), απομακρύνοντας ταυτόχρονα τη συσσωρευμένη σκόνη από το εσωτερικό της.*Η Λειτουργία Αποστείρωσης 56°C μπορεί να ενεργοποιηθεί αποκλειστικά από την εφαρμογή Inventor Control.

Τεχνολογία Νανοσωματιδίων Αργύρου

Τεχνολογία Νανοσωματιδίων Αργύρου

Απολαύστε υγιεινή ατμόσφαιρα χάρη στην Τεχνολογία Νανοσωματιδίων Αργύρου. Τα νανοσωματίδια αργύρου στο εσωτερικό της μονάδας συμβάλλουν στη διατήρηση της καθαρότητάς της, εμποδίζοντας την ανάπτυξη μυκήτων* & μούχλας και καταπολεμώντας έως 99% των βακτηρίων**.

*Συμβάλλει στην αντιμετώπιση των μυκήτων: Aspergillus niger, Aspergillus terreus, Paecilomyces Varioti, Penicillium funicolosum, Aureobasium Pullalans, Chaetoomium globsum, Aspergillus brasiliensis, Aureobasium Pullulans, Chaetoomium globsum, Trichoderma virens.

** Συμβάλλει στην αντιμετώπιση των βακτηρίων: Staphylococcus Aureus και Escherichia coli.

Αισθητήρας Κίνησης

Αισθητήρας Κίνησης

Δημιουργήστε ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας, εξοικονομώντας ενέργεια, με την πρωτοποριακή τεχνολογία του Αισθητήρα Κίνησης. Ρυθμίστε την κατεύθυνση της ροής του αέρα του κλιματιστικού σας στο σημείο που βρίσκεστε ή αντίθετα από αυτό και απολαύστε άριστες συνθήκες άνεσης. Επιπλέον, εξοικονομήστε χρήματα, χάρη στη δυνατότητα που προσφέρει ο Αισθητήρας Κίνησης να μειώνει ή να ενισχύει την απόδοση κάθε φορά που αντιλαμβάνεται την παρουσία ή την απουσία σας από το δωμάτιο.

A+++ Ενεργειακή Kλάση

A+++ Ενεργειακή Kλάση

Επωφεληθείτε από την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ (ψύξη και θέρμανση – μέση & θερμή ζώνη) και εξοικονομήστε ενέργεια, απολαμβάνοντας άριστες επιδόσεις με το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.

Βάρος 42.0 kg
Διαστάσεις 27.5 × 80.0 × 55.3 cm
Σελίδα Κατασκευαστή

Tύπος Συσκευής

Kαλύπτει χώρους (m²)

13-18

Ονομαστική Απόδοση (Btu/h)

Ψυκτική Απόδοση (Btu/h)

Εύρος Απόδοσης-Ψύξη (Btu/h)

SEER

Ενεργειακή Κλάση-Ψύξη

Eτήσια Κατανάλωση (kWh/a)

Θερμική Απόδοση (Btu/h)

Εύρος Απόδοσης-Θέρμανση (Btu/h)

SCOP-Μέση Ζώνη

Ενεργειακή Κλάση (Mέση Ζώνη)

Ετήσια Κατανάλωση-Μέση Ζώνη (kWh/a)

SCOP-Θερμή Ζώνη

Ενεργειακή Κλάση-Θερμή Ζώνη

Eτήσια Κατανάλωση-Θερμή Ζώνη (kWh/a)

Παροχή Αέρα (m³/h)

Πιστοποίηση Eurovent

Φίλτρα

Wifi

Ιονιστής

Αφύγρανση

Στάθμη Θορύβου Εσωτερικής Μονάδας (dB(A))

Ηχητική Ισχύς Εσωτερικής Μονάδας (dB(A))

Διαστάσεις Εσωτερικής Μονάδας (ΥxΠxΒ) mm

Βάρος Εσωτερικής Μονάδας (kg)

Στάθμη Θορύβου Εξωτερικής Μονάδας (dB(A))

Ηχητική Ισχύς Εξωτερικής Μονάδας (dB(A))

Διαστάσεις Εξωτερικής Μονάδας (ΥxΠxΒ) mm

Βάρος Εξωτερικής Μονάδας (kg)

Ψυκτικό Υγρό

Γραμμή Υγρού (mm/in)

Γραμμή Αερίου (mm/in)

Λειτουργίες

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Τροφοδοσία (Ph-Volt-Hz)

Εγγύηση

Χώρα Προέλευσης