Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ TESLA SUPERIOR TT51TP21-1832IAWUV Inverter 18000 BTU A++/A+++ με WiFi

769.99

Κωδικός προϊόντος: TT51TP21-1832IAWUV Κατηγορίες: , ,

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Όταν αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, το κλιματιστικό σας μπορεί να αυξήσει ή να μειώσει τη θερμοκρασία κατά 1°C ανά ώρα κατά τις πρώτες τρεις ώρες.

WI-FI

Η λειτουργία Wi-Fi σας επιτρέπει τον έλεγχο του Tesla κλιματιστικού από κινητό τηλέφωνο ή άλλες έξυπνες συσκευές. Μία επιλογή που προσθέτει στην καθημερινότητα σας ευκολία και άνεση!

ΛΑΜΠΑ UV

Η λειτουργία UV προσφέρει μία επιπλέον βοήθεια στην καταπολέμηση ανεπιθύμητων μικροοργανισμών. Εκπέμποντας κύματα έως και 285nm βοηθά στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος χωρίς ιούς, βακτήρια και αρνητικές παρενέργειες.

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ 56°C
Κατά τη διαδικασία αυτοκαθαρισμού, η εσωτερική μονάδα λειτουργεί σε ειδική λειτουργία που βοηθά τον εξατμιστή να στεγνώσει. Αυτή η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί την εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού καθαρή και να αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων.

ΕΞΥΠΝΗ ΡΟΗ ΑΕΡΑ
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικές διαθέσιμες θέσεις διανομής αέρα, όπως blanket-style, shower-style, breeze κλπ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 8°C
Αυτή η επιλογή θα ξεκινήσει αυτόματα τη λειτουργία θέρμανσης όταν η θερμοκρασία δωματίου πέσει κάτω από τους 8°C, επιστρέφοντας ξανά σε κατάσταση αναμονής μόλις φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

Σελίδα Κατασκευαστή

Ψυκτικό Υγρό

Wifi

Χρώμα

Ενεργειακή Κλάση

SEER

SCOP-Θερμή Ζώνη

Ηχητική Ισχύς Εσωτερικής Μονάδας (dB(A))

Ηχητική Ισχύς Εξωτερικής Μονάδας (dB(A))

Βάρος Εσωτερικής Μονάδας (kg)

Βάρος Εξωτερικής Μονάδας (kg)

Διαστάσεις Εσωτερικής Μονάδας (ΥxΠxΒ) mm

Διαστάσεις Εξωτερικής Μονάδας (ΥxΠxΒ) mm