Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ TESLA SELECT TΤ68EXKC-2432IAW INVENTER 24000BTU A++/A+++ ME WIFI

899.99

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός προϊόντος: TΤ68EXKC-2432IAW Κατηγορίες: , ,

I FEEL

Το τηλεχειριστήριο μπορεί να παρακολουθεί τη θερμοκρασία στην τρέχουσα θέση του και να στέλνει σήμα στο κλιματιστικό, ώστε να μπορεί να βελτιστοποιήσει τη θερμοκρασία δωματίου για μέγιστη άνεση.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ TURBO
Όταν το κλιματιστικό μπαίνει σε λειτουργία Turbo, μεγιστοποιεί την ικανότητα ψύξης ή θέρμανσης, κάνοντας το δωμάτιο πιο δροσερό ή ζεστό γρήγορα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ANTI-FUNGUS
Το κλιματιστικό ενεργοποιεί τη λειτουργία Anti-Fungus μετά την ολοκλήρωση της ψύξης ή αφύγρανσης, προκειμένου να εμποδίσει την ανάπτυξη μυκήτων και επιβλαβών βακτηρίων ώστε να διατηρεί το περιβάλλον σου υγιές και ευχάριστο.

ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία οριζόντιας περιστροφής για να ρυθμίσεις την κατεύθυνση της ροής του αέρα, εάν προτιμάς ο άερας του κλιματιστικού να φυσάει στο πλάι.

WI-FI

Η λειτουργία Wi-Fi σου επιτρέπει τον έλεγχο του Tesla κλιματιστικού από κινητό τηλέφωνο ή άλλες έξυπνες συσκευές. Μία επιλογή που προσθέτει στην καθημερινότητα σου ευκολία και άνεση!

ΕΞΥΠΝΗ ΑΠΟΨΥΞΗ
Εάν ο συμπυκνωτής παγώσει ενώ βρίσκεται σε λειτουργία θέρμανσης σε περιόδους χαμηλής εξωτερικής θερμοκρασίας, το κλιματιστικό θα ξεκινήσει την έξυπνη λειτουργία απόψυξης.

Σελίδα Κατασκευαστή

Ενεργειακή Κλάση

Ονομαστική Απόδοση (Btu/h)

Ψυκτικό Υγρό

Επίπεδα Θορύβου

Eτήσια Κατανάλωση (kWh/a)

Eτήσια Κατανάλωση-Θερμή Ζώνη (kWh/a)

SEER

SCOP-Μέση Ζώνη

Βάρος Εσωτερικής Μονάδας (kg)

Βάρος Εξωτερικής Μονάδας (kg)

Διαστάσεις Εσωτερικής Μονάδας (ΥxΠxΒ) mm

Διαστάσεις Εξωτερικής Μονάδας (ΥxΠxΒ) mm