Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ DAIKIN ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ FLASH STREAMER ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟ HEPA

480.00

Κωδικός προϊόντος: MC55W Κατηγορία:

Αναπνεύστε αέρα που είναι υγιής και καθαρός
Ο Καθαριστής Αέρα της Daikin βελτιώνει την ποιότητα αέρα του σπιτιού σας απομακρύνοντας αερομεταφερόμενα σωματίδια όπως ιούς, βακτήρια και ρυπαντές.

Απολαύστε αέρα απαλλαγμένο από γύρη και αλλεργιογόνα
Ο Καθαριστής Αέρα της Daikin μειώνει τα συμπτώματα άσθματος και αλλεργιών, καθαρίζοντας τον αέρα σας από σωματίδια σκόνης, γύρης και αλλεργιογόνων.

Δοκιμασμένη αποτελεσματικότητα απέναντι στον κορονοϊό
Σύμφωνα με δοκιμές του Ινστιτούτου Παστέρ, οι Καθαριστές Αέρα της Daikin εξαλείφουν περισσότερο από το 99,98% του ανθρώπινου κορονοϊού HCoV-229E σε 2,5 λεπτά*. O ιός αυτός ανήκει στην ίδια οικογένεια με τον κορονοϊό πίσω από την πανδημία του COVID-19.

Διατηρήστε τον αέρα σας φρέσκο
Χάρη στον Καθαριστή Αέρα της Daikin, ο αέρας του σπιτιού σας απαλλάσσεται από ανεπιθύμητες οσμές. Επιπλέον είναι ιδανικός για περιοχές με έντονη ρύπανση ή υψηλή κίνηση, καθώς ανακυκλώνει τον αέρα του χώρου σας διατηρώντας τον φρέσκο.

Το Ινστιτούτο Παστέρ αξιολόγησε την αποτελεσματικότητα των καθαριστών αέρα της Daikin έναντι των αναπνευστικών ιών.

Σύμφωνα με τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στα εργαστήρια του Ινστιτούτου Παστέρ της Lille, οι Καθαριστές Αέρα της Daikin εξαλείφουν περισσότερο από το 99,98% του ανθρώπινου κορονοϊού HCoV-229E σε 2,5 λεπτά*. O ιός αυτός είναι της ίδιας οικογένειας με τον SARS-CoV-2, τον κορονοϊό πίσω από την πανδημία του COVID-19. Επίσης, οι Καθαριστές Αέρα της Daikin αξιολογήθηκαν ως 99,93% αποτελεσματικοί έναντι του ιού Η1Ν1, που προκαλεί την κοινή γρίπη, σε 2,5 λεπτά*.

Αυτό σημαίνει ότι οι Καθαριστές Αέρα της Daikin αποτελούν ένα επιπλέον μέτρο για την καταπολέμηση των αναπνευστικών ασθενειών.

Ισχυρή αναρρόφηση
Αναρρόφηση αέρα από 3 κατευθύνσεις για κάλυψη μεγάλου εύρους του χώρου σας και ροή αέρα μέχρι 330 κυβικά μέτρα την ώρα.

Τα κυβικά μέτρα αέρα που φιλτράρει ανά ώρα ένας Καθαριστής Αέρα αποτελούν το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό για την απόδοση του. Ο Καθαριστής Αέρα της Daikin με την ισχυρή λειτουργία του μπορεί να φιλτράρει όλον τον αέρα ενός χώρου πολλαπλές φορές μέσα σε μία ώρα!

Αποτελεσματική κατακράτηση ρύπων
Απομακρύνει το 99% των σωματιδίων μεγέθους μεταξύ 0,1μm και 2,5μm με ηλεκτροστατικό φίλτρο HEPA, το οποίο δεν χρειάζεται αντικατάσταση έως και για 10 χρόνια.

Υψηλής αντοχής φίλτρο HEPA

Τα φίλτρα HEPA διαφέρουν μεταξύ τους σε ποιότητα και αντοχή. Με το φίλτρο υψηλής αντοχής του Καθαριστή Αέρα της Daikin, το οποίο δεν χρειάζεται αντικατάσταση έως και για 10 χρόνια, πετυχαίνετε μέγιστη εξοικονόμηση, σε αντίθεση με ένα κοινό φίλτρο HEPA που χρειάζεται συχνή αντικατάσταση.

Ηλεκτροστατικό φίλτρο HEPA

Το φίλτρο HEPA του Καθαριστή Αέρα της Daikin, συλλέγει αποτελεσματικά τη σκόνη με ηλεκτροστατικές δυνάμεις. Δεν είναι επιρρεπές σε φράξιμο σε αντίθεση με μη ηλεκτροστατικά φίλτρα HEPA που συλλέγουν σωματίδια μόνο ανάλογα με το πόσο λεπτό είναι το πλέγμα.

Έτσι, μεγαλύτερη ποσότητα αέρα μπορεί να περάσει μέσα από το φίλτρο και να καθαριστεί!

Αποσύνθεση
Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Flash Streamer της Daikin για αποσύνθεση, μέσω οξείδωσης, επιβλαβών ουσιών που έχουν παγιδευτεί στο φίλτρο, όπως ιοί, βακτήρια, γύρη και μούχλα.

Αθόρυβο, συμπαγές και αποτελεσματικό χάρη στον νέο καινοτόμο σχεδιασμό

Βάρος 6.8 kg
Διαστάσεις 27.0 × 27.0 × 50.0 cm
Σελίδα Κατασκευαστή

Wifi

Τηλεχειριστήριο

Kαλύπτει χώρους (m²)

26-50

Φίλτρο HEPA

Ταχύτητες

Ιονιστής