Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

LG HM161M.U33 ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΟΣ/ΝΕΡΟΥ – THERMA V R32 MONOBLOC 65C 1PH

0.00

Lg

Αντλία Θερμότητας LG Therma V Monobloc R32 16.0KW HM161M.U33 Μονοφασική
Για ενημέρωση σχετικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητα του προιόντος παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Εξαντλημένο

Αντλία Θερμότητας LG Therma V Monobloc R32 16.0KW HM161M.U33 Μονοφασική

Το LG THERMA V R32 Monobloc, είναι μια μονάδα “όλα σε ένα” εξοπλισμένη με έναν καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον συμπιεστή R1 και ψυκτικό μέσο R32. Αυτή η μονάδα μπορεί να λειτουργήσει σε εξαιρετικά κρύο καιρό όπως -25℃ και παράγει νερό έως 65 °C

Ολοκληρωμένη θερμαντική λύση η οποία προσφέρει την υψηλότερη αποδοτικότητα θέρμανσης με ψυκτικό R32.

Πώς λειτουργεί το THERMA V R32 Monobloc

Η θερμότητα που δημιουργείται από την εξωτερική μονάδα μέσω εναλλαγής θερμότητας με τον εξωτερικό αέρα, μεταφέρεται στην οικιακή δεξαμενή ζεστού νερού παρέχοντας θέρμανση και ζεστό νερό.

Αξιόπιστη θέρμανση

Το THERMA V R32 Monobloc παρέχει αξιόπιστη και ισχυρή θέρμανση για το εσωτερικό περιβάλλον. Μπορεί να λειτουργήσει σε εξαιρετικά ψυχρό καιρό, όπως -25°C. Επιπλέον, μπορεί να προσφέρει θερμοκρασίες νερού χρήσης έως το μέγιστο των 65°C.

Επαναστατικός συμπιεστής ολίσθησης

Το THERMA V R32 Monobloc είναι εξοπλισμένο με τον Επαναστατικό συμπιεστή ολίσθησης. Αυτό ο εξελιγμένος συμπιεστής εξέλιξε ειδικότερα την υπό κλήση κίνηση ολίσθησης, αυξάνοντας τη συνολική αποδοτικότητα και αξιοπιστία. Επιπρόσθετα, το εύρος λειτουργίας του συμπιεστή έχει βελτιωθεί για λειτουργία από 10 Hz έως 135 Hz.

Περιβαλλοντικά βιώσιμο ψυκτικό

Το THERMA V R32 Monobloc είναι εξοπλισμένο με ψυκτικό R32, το περιβαλλοντικά βιώσιμο ψυκτικό το οποίο φέρει Δυναμικό θέρμανσης πλανήτη του 675,70% χαμηλότερο από τα R410A. Με το ψυκτικό R32, το THERMA V R32 Monobloc είναι άκρως ενεργειακά αποδοτικό ως μια πιο πράσινη θερμαντική λύση.

Έξυπνος έλεγχος θέρμανσης

Το διαισθητικό UI επιτρέπει εύκολη και γρήγορη χρήση με ένα απλό άγγιγμα και οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν περιόδους βάσει του τρόπου ζωής τους. Επιπρόσθετα, η ημερήσια ή μηνιαία παρακολούθηση της κατανάλωσης ισχύος επιτρέπει την αποτελεσματική διαχείριση της ενέργειας.

Εξ αποστάσεως έλεγχος από οπουδήποτε

Με την εφαρμογή LG SmartThinQ™, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν απλά το σύστημα θέρμανσης οποιαδήποτε στιγμή από οπουδήποτε. Η απομακρυσμένη πρόσβαση στο σύστημα θέρμανσης χαρίζει στους χρήστες τη μέγιστη άνεση.

Εύκολη & Γρήγορη εγκατάσταση

Ως λύση θέρμανσης «όλα-σε-ένα», η εξωτερική μονάδα του THERMA V R32 Monobloc αποτελείται από 3 βασικά εξαρτήματα.

Εύκολη συντήρηση

Μια «όλα-σε-ένα» λύση θέρμανσης με ενσωματωμένα κύρια εξαρτήματα η οποία επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση χωρίς επιπλέον εργασία σωληνώσεων ψυκτικού. Οι εγκαταστάτες μπορούν εύκολα να ελέγξουν και να παρέχουν τη συντήρηση αφαιρώντας 3 βίδες. Επιπρόσθετα, έχουν εγκατασταθεί στραγγιστικά νερού για ευκολία συντήρησης στην αποστράγγιση χωρίς να χρειάζονται έξτρα εργαλεία.

Ρύθμιση πριν την εγκατάσταση

Βάσει των πληροφορίων στην ιστοσελίδα εγκατάστασης, οι εγκαταστάτες μπορούν να προετοιμάσουν τις ρυθμίσεις μέσω του LG Heating Configurator και να αποθηκεύσουν τα δεδομένα στην κάρτα μνήμης από το γραφείο τους. Στην τοποθεσία, οι εγκαταστάτες μπορούν απλά να τοποθετήσουν την κάρτα μνήμης στο πίσω μέρος του τηλεχειριστηρίου για να ενεργοποιήσουν τα δεδομένα διαμόρφωσης. Αυτό επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη εκκίνηση της μονάδας.

Εύκολη και γρήγορη ανίχνευση σφαλμάτων

Το τηλεχειριστήριο μπορεί να αποθηκεύσει έως και 50 στοιχεία ιστορικού, επιτρέποντας τον εύκολο εντοπισμό της αιτίας δυσλειτουργίας ή σφάλματος και τη γρήγορη εύρεση λύσεων.

Σελίδα Κατασκευαστή

Ισχύς (kW)

Λειτουργία Αντλίας Θερμότητας

Ονομαστική Θερμική Ισχύς 7/35 (7°C, Έξοδος Νερού 35°C)

COP 7/35

Ονομαστική Θερμική Ισχύς 7/55 (7°C, Έξοδος Νερού 55°C)

COP 7/55

Ονομαστική Ψυκτική Ισχύς 35/7 (35°C, Έξοδος Νερού 7°C)

EER 35/7

Ονομαστική Ψυκτική Ισχύς 35/18 (35°C, Έξοδος Νερού 18°C)

EER 35/18

Στάθμη Θορύβου (dBA)

Μέγιστη Θερμοκρασία Ροής Νερού (°C)

Διαστάσεις Προϊόντος (ΥxΠxΒ)mm

Ψυκτικό Υγρό

Τροφοδοσία (Ph-Volt-Hz)

Βάρος (kg)

Εγγύηση

Χώρα Προέλευσης